Taalcafé

Stichting Particimeer gaat aan de slag met een taalcafé. Er komen steeds meer nieuwe vluchtelingen in Den Haag die Nederlands moeten leren. Natuurlijk gaan ze hiervoor naar school, maar het geleerde in de praktijk brengen is ook belangrijk. Omdat ze nieuw zijn in Nederland, hebben ze nog niet zoveel contact met Nederlanderstaligen. Particimeer wil een ontmoetingsplek voor Nederlands- en anderstaligen gaan organiseren.

Op dit moment zoeken wij naar een geschikte locatie en fondsen om het project te realiseren. We hebben al van veel vluchtelingen gehoord dat ze graag komen, zodra de activiteit start. In ieder geval gaan we regio Voorburg starten. Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Vind je het leuk om iemand door simpelweg een gesprek te voeren te helpen zijn/haar taal te verbeteren? Laat het ons alvast weten via ons contactformulier. We houden jullie op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.